Aktiviteter 

Vi bestræber os på at være en åben skole. Vi elsker at få besøg fra det virkelige liv, og vore elever har i de sidste år således bl.a. haft besøg af både jægere, læger, dansere, politibetjente, brandvæsenet samt blinde og mange flere. Men vi tager selvfølgelig også ud og opsøger virkeligheden hhv. det, der kunne have interesse for os. I den forbindelse kan ture til lokale virksomheder, landmænd eller Sydenergi nævnes sammen med fx ture til diverse idrætsstævner eller i forlystelsesparken Tolk. Vi har løbende kunstudstillinger fra primært lokale kunstnere fra begge sider af grænsen, men også udstillinger om bl.a. vadehavet, som er tiltænkt eleverne. 

Mange af vore aktiviteter arrangeres for hele skolen, men der er selvfølgelig også nogle, der kun berører en eller nogle få klasser. Nogle arrangementer tilrettelægges af klasselæreren og eleverne i fællesskab og finder sted uden for den egentlige skoletid, fx ture i biografen, til bowling, i svømmehallen m.v.

Både tyske, men også mange af lokalområdets danske foreninger, låner skolens flotte lokaler, hvilket fortæller lidt om den accept, skolen har i den danske befolkning.

crop logo.jpg
  • Facebook Social Icon
Kontakt 

+45 7465 1935

Adresse 

Bomhusvej 4, Alnor 

DK-6300 Gråsten