Förde Oase(2)
Müll 1
Freunde

Lektier

Såfremt det er pædagogisk eller metodisk/didaktisk hensigtsmæssigt, skal eleverne lave lektier. Skulle en elev ikke lave en lektie, noteres dette af læreren. For hver femte "lektiestreg" sendes der en mail til forældrene, så de er orienteret og kan tage en snak med deres barn om det.

Som udgangspunkt bør tiden, der bruges på en lektie i et givet fag, ikke overstige 20 minutter, da børn i vore øjne skal have mulighed for at lege med jævnaldrene.

Således beder vi forældrene om at skrive en lille hilsen til læreren om, at de har bedt eleven om at afslutte en given lektie, fordi omfanget var for stort.

I det hele taget er det meget vigtigt, at forældrene er obs på børnenes lektievaner. De bør som udgangspunkt kunne klare alle lektier selv. Skulle det gentagne gange vise sig, at lektien er for svær eller for stor, er det vigtigt, at skolen kontaktes!

Såfremt en elev slet ikke kan få styr på lektierne og glemmer alt for meget, kan der efter aftale med forældrene blive tale om, at glemte lektier i en periode laves efter skoletid.

< September 2019 >

Förde-Schule Gravenstein