Förde Oase(2)
Müll 1
Freunde

Skole-ABC

Skolen har opstillet nogle regler, som vi beder forældrene om at respektere, så alle elevernes hverdag her på skolen bliver så god og dejlig som mulig.

For eksempel lægger vi meget vægt på, at madkassens indhold er sundt, så elevernes forudsætninger for læring er så gode som overhovedet muligt. Således må eleverne ikke medbringe sodavand eller slik. Såfremt nogle forældre ikke overholder dette, bliver det alt andet lige også meget vanskeligt for alle andre, idet børnene med den "sunde madpakke" vil plage derhjemme for også at få lov til at få usunde ting med.

Et andet eksempel er børnefødselsdage: Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, hvordan et barn har det, når det som eneste ikke bliver inviteret til en børnefødselsdag, eller hvordan det er for to børn, der stort set aldrig inviteres. Derfor beder skolen om, at man enten inviterer alle klassens elever eller alle børn af det ene køn. Selvfølgelig er det også i orden at invitere et enkelt barn eller to.

Vi har således forsøgt at opstille nogle regler, som vi håber, forældrene kan se mening i og bakker op omkring. De er absolut ikke tænkt som begrænsninger for den enkelte, men derimod for at sikre alle børnenes trivsel - også de svagestes!

Regler og informationer er opstillet i alfabetisk rækkefølge, så man hurtigt kan finde rundt i dem.

< November 2019 >

Förde-Schule Gravenstein